De Facebook Like Box verdwijnt

Door Floriaan op 10 Jun 2015

De Facebook Like Box verdwijnt

De oude Facebook like box wordt verruil voor een nieuwe.
Op 23 juni 2015 verdwijnt de like box van Facebook zoals we die kennen.

Tijdens de aarlijkse Developers Conference F8 waar veel veranderingen worden aangekocht, kondigt dit jaar Facebook aan dat zij hun oude like knop gaan vervangen voor een nieuwe.

De oude like box

Facebook like box wordt op heel veel websites gebruikt, om de Facebookpagina van een website te promoten. Op 23 juni 2015 komt deze te vervallen en de nieuwe komt niet zomaar terug. Hiervoor zal je aanpassingen moeten doen in het systeem en zal je dus je website beheerder moeten bellen of hij dit voor je wilt aanpassen. 

De nieuw Facebook like box

Op zich is het een begrijpelijk keuze van Facebook om de oude like box te vervangen voor een nieuwe. De nieuwe is grafische vele malen mooier. En daarnaast kan je straks behalve like ook meteen een pagina delen vanaf de website. Dit geeft weer vele voordelen waar we straks als website beheerders allemaal gebruik van kunnen gaan maken. 

Geen gedoe

Onze klanten worden automatische op de nieuw like box overgezet. Ze zullen geen dag zonder zitten en hebben hier dus ook helemaal geen extra omkijken naar. Onze programmeurs hebben het al helemaal voorbereid en zijn er klaar voor. De komende weken zal iedereen overgezet worden.